Herattiin tanaankin ajoissa, jotta paastaisiin mahdollisimman nopeasti Angkor Watille. Kuski odotteli kahdeksalta jo guest housen ulkopuolella ja siita alkoi matka kohti temppeleita. Korroteltiin tuktukilla vajaa puolituntia ja lippujen oston (20 dollaria per nuppi) jalkeen matka jatkui viela muutaman minuutin. Sitten silmien edessa olikin jo Angkor Watin temppelialue.

Kierrettiin paivan aikana viidessa eri temppelissa ja aikaa saatiin kaytettya reulut 6 tuntia. Toiset temppelit olivat pienempia ja toiset aivan valtavan kokoisia rakennelmia. Temppeleita olisi ollut paljon enemmankin mutta tama oli ihan riitava kierros meille. Tassa kuumuudessa kuusi tuntia oli ihan tarpeeksi lahes tuhat vuotta vanhojen kivikasojen tuijotteluun. 

Jokaisen temppelin ulkopuolle oli lapsia kaupittelemassa koruja ja postikortteja turisteille. Vaikka kuinka olisi tehnyt mieli ostaa heilta jotain, oli pakko vaan pyoritella paata ja kieltaytya. En usko etta rahat kuitenkaan loppuen lopuksi paatyvat lasten hyvaksi, vaan menevat jonkun muun taskuun. Ensimmaisen temppelin kohdalla oli kaikkein kovin "kaupankaynti" ja kun ei suostuttu ostamaan mitaan, yksi lapsista tokaisi: "you are stinky woman". T:lle kavi samoin eli nyt ollaan sitten stinky woman ja stinky man. : )

Asken kaytiin kavelylla paikallisella torilla, jossa oli tarjolla kaikkea mahdollista: hedelmia ja kasviksia (nayttivat tosi hyvalle), lihaa ja kalaa (nayttivat tosi karpasten ymparoimille) ja vaatteita ja laukkuja (nayttivat tosi turistien ymparomille).

Ajateltiin asken ottaa pari kuvaa puhelimella tasta lahistolta ja linkittaa ne tahan blogiin, mutta huomattiin etta T:n puhelin oli kadonnut. Pengottiin kaikki paikat ja kaytiin kyselemassa sita vahan sielta sun taalta mutta eipa sita mistaan loytynyt. Kun ei ole mitaan varmaa tietoa minne se olii voinut kadota, niin aika vaikea sita on mistaan etsiakaan. Luultavimmin se on kuitenkin tippunut taskusta joko tuktukin kyydissa tai sitten jonnekin temppeleille. Anyway, nyt on liittyma kuoletettu ja vakuutusyhtioon tehty ilmoitus. Onneksi on olemassa internet!

Huomenna olisi tarkoitus jatkaa matkaa kohti Phnom Phenia. Ostettiin jo bussiliput sinne (7 dollaria) ja aamulla klo 6.45 on nouto geust houselta bussille. Bussi lahtee 7.30 ja matkan pituus on kuulemma kuusi tuntia.

Stinkyt kiittaa ja kuittaa talta paivalta.