Tanaan ei olla tehty oikeastaan mitaan. Ollaan vaan relaxoiduttu uima-altaalla ja etsitty "aarteita" rannalta. Melkosen hienoja simpukankuoria onkin loytynyt. Olo on kun lapsella kun tutkiin innoissaan kaikkia kauniita simpukankuoria, mita meri tuo mukanaan rantaan.  Pelastettiin myos pieni meduusa kuivumasta rannalta.

Jouduttiin vaihtamaan bungalowia mutta ollaan edelleen samassa paikassa, minne tultiin kolme paivaa sitten. Otettiin viela kaksi yota lisaa ja sen jalkeen suunnistetaan ehka kohti Bangkokkia ja Khao Yai national parkia. Yritetaan selvittaa paastaisiinko taalta suoraan sinne luonnonpuistoon vai joudutaanko menemaan Bangkokin kautta.

Meilla kavi muuten huono tuuri viisumien suhteen silloin kun tultiin Kambodsan puolelta takaisin tanne Thaimaahan. Jostain syysta ei oltu selvitetty sita, etta sieltapain tullessa taalla saakin oleskella enaa 15 paivaa. Yllattaen meilla on nyt sitten passeissa oleskeluaikaa 20. paivaa asti kun lento kotiin lahtee 21 paiva. :/ Meinasin saada siella rajalla pienen hermoromahduksen kun tajusin minka leiman se ukkeli passiin laittoa. No kaytiin sitten kysymassa siita rajalta, tuleeko tasta meille jonkinasteinen ongelma mutta rajavartijatati vakuutti, etta yksi paiva ei haittaa mitaan. Ja viisumiin voi kuulemma ostaa lisaaikaa vaikka lentokentalta. Sitten tajusin viela itsekin, etta meidan lento lahtee 21. paiva klo. 00.10, eli periaatteessa ollaan menty kaikkien tarkastusten lapi jo hyvissa ajoin 20. paivan puolella. Eli periaatteessa meidan ei pitaisi joutua maksamaan mitaan lisaviisumeja.

Kohta lahdetaan thaihierontaan (siihen oikeaan perinteiseen, ei mihinkaan mita Kallion hamarilla kujilla on tarjolla) ja sitten syomaan. Eipa tanne siis sen kummempia.

J & T