Se olisi sitten viimeinen kokonainen ilta Bangkokissa, humenna naihin aikoihin ollaan jo valmistautumassa bussimatkaan lentokentalle.

Tama aamu ei alkanut ehka ihan parhaalla mahdollisella tavalla, koska T joutui viettamaan aikaa jokseenkin paljon vessassa, joten mina marssin lahimpaan apteekkiin ja kavin ostamassa sille antibiootit ja muut pillerit. Parin tunnin paasta olo oliskin sitten jo vahan parempi, joten todennakoisesti se ei ainakaan mene enaa pahempaan suuntaan.

Kaytiin asken katsastamassa Thaimaan korkein rakennus Bayoki sky tower (en ole varma meniko nimi just oikein). Hissilla paasi kerrokseen 77 ja siita viela toisella hissilla kerrokseen 84. Melko hulppeat nakymat sielta sitten olikin sellaisista korkeuksista.

Mulla on on ollut nyt kaksi paivaa hirvea ongelma. Haluaisin ostaa yhden maalauksen mutta ongelma on siina, etta se on ihan julmetun iso. Joten sen kuljetus kotiin saattaa tuottaa pienta paanvaivaa, kun ei yhtaan tieda kuinka rutussa se rulla saapuu kotimaahan. Mutsi yritti selvittaa Finnairilta saisiko sellaista vieda matkustamoon, mutta se pitaa kuulemma laittaa ruumaan. Saas nyt nahda... Mutta olisi se vaan hieno kuva!

Kettu kuittaa Bangkokista talla eraa!

J & T