Saavuttiin eilen puolen paivan aikoihin Bangkokkiin Pak Chongista ja majoituttiin jo tutuksi tulleeseen Villa ChaCha-hotelliin. Matkattiin tahan asti halvimmalla bussikyydilla; kolmen tunnin matka maksoi perati 108 batia (about kaksi ja puoli euroa) ja bussi oli ihan jees.

Pak Chongin majoitus oli kylla loistava, ilmastoitu bungalowi-tyyppinen huone aamiaisineen maksoi 1400 batia, ja samalla rahalla paastiin viela bussiasemalle ja saatiin muutamat vedet mukaan. Kaiken lisaksi palvelu oli jopa taman maa mittapuun mukaan erityisen ystavallista, joten voin suositella Khao Yai Garden Lodgea kylla hyvilla mielin.

Villa ChaCha taalla Bangkokissa on kylla kanssa ihan kiva paikka. Tosi siisti hotelli Khao San Roadin nurkalla mutta silti rauhallinen ja mukava paikka. Ilmastoitu huone maksaa 1100 batia. Toki paljon halvempiakin majoituksia olisi tarjolla, mutta kun tuolla rahalla saa jo aika luksusta, niin ihan kivahan siita on nauttia. Kummassakin majoituspaikassa on viela ollut uima-altaat, niin etta jos haluaa esimerkiksi polskia hamartyvassa illassa, niin sekin onnistuu. :)

Kaytiin eilen MBK:ssa (valtaisan suuri ostoskeskus) katsastamassa tarjontaa, ja ostin yhdet kengat (ne oli aika kalliit, 599 batia/ n. 13 euroa). Tanaan kaytiin aamupaivallla Dusit Zoo:ssa eli paikallisessa elaintarhassa. Pallisteltiin elaimia pari tuntia ja kotimatka taitettiin vesibussilla. Sitten huuhailtiin pari tuntia tassa lahikaduilla, kaytiin syomassa ja hieronnassa (180 batia) ja  mina ostin varvaslapsyt, kolme paitaa ja viisi erilaista korua, yhteishintaan 245 batia, eli n.5 euroa.

Huomenna jatketaan shoppailua, nyt lahdetaan juomaan muutamat cocktailit!

Hei hei!

J & T