Tanaan on ollut ihan taydellinen rantapaiva. Aurinko on paistanut aamusta asti kirkaan siniselta taivaalta ja meri on ollut lahes tyyni. Aamu alkoi ihan super mahtavalla aamiaisella ja sen jalkeen siirryttiin paahtamaan itseamme aurinkoon. T kavi ostamassa vihdoinkin itselleen toiset shortsit (tyypillinen mies kun ottaa vain yhdet matkalle mukaan) ja mina kaytin senkin ajan auringon palvomiseen. Olen lotrannut jo pullollisen aurinkorasvaa, joten jouduin ostamaan toisen putelin kolmekymppista. Yhtaan "laihempaa" kamaa ei uskolla hipiaan laittaa tai muuten kay kary alta aikayksikon. Sen verran kuumasti taalla paahtaa pilvienkin takaa.

Vuokrattiin eilen mopo ja ajeltiin silla saaren toiseen paahan. Siella on pieni kalastajakyla tolppien paalla veden ylapuolella, ja ajateltiin kayda katsomassa sita, kun sita mainostetaan jotenkin ihmeellisena paikkana. Totuus on kuitenkin se, etta se mika ehka joskus on ollut aitoa, on kadonnut kaiken turistikraasan taakse, joten mitaan autenttista kalastajakyla-tunnelmaa ei kylla ollut enaa aistittavissa.

Huomenna vuokrataan ehka mopo koko paivaksi ja ajellan katsomaan vesiputouksia ja norsuja. Josko vaikka paasisin samaan mutakylpuun norsun kanssa.

Eipa tanne muuta, heippa taas!

J & T

p.s Ainiin, ma osaan kylla kirjottaa ihan oikein mutta naa nappikset on niin kummallisia, etta kirjoitus on valilla mita sattuu. Joten suokaatten anteeksi kaikki kirjoitusvirheet.  :)