Se olisi sitten nyt tassa. Viimeinen blogi talta reissulta. Paljon on nahty ja koettu, ja maailma on taas vahan avarampi mutta toisaalta myos valtaisan paljon ihmeellisempi. Kokonaisuudessaan matko on ollut ihan loistava ja ollaan selvitty kasittamattoman helposti aina paikasta toiseen, eika olla juurikaan edes riidelty (muutamaa molemminpuolista mullittelua lukuunottamatta).

Eilisen paivan kruunasi SE taulu, josta jo aikaisemminkin kirjoitin. Lopulta oli pakko kayda ostamassa se kuva, koska se vaan on niin mahtava. Tosin en tieda viela minne se kotona sijoittuu tai kuka tekisi siihen kehykset (iska vinkvink!!!) mutta paasia on etta se potkottaa nyt rullalla rinkassa ja matkaa minun mukana Suomeen. Maksoin siita taman maan mittapuun mukaan maltaista mutta se oli vaan pakko saada. Ja tein kylla ne kolme kuuroa myyjapoikaa todella onnellisiksi kun ostin sen taulun, tulivat oikeen kadesta pitaen kiittelemaan meita kumpaakin ennen kuin lahdettiin ulos kaupasta.

Nyt kulutetaan vaan aikaa ja odotetaan koneen lahtoa. Kahdeksalta lahtee kyyti lentokentalle ja kone lahtee puoliltaoin. Taytyy toivoa ettei tule mitaan hassakkaa enaa niiden viisumien kanssa kun ne menee umpeen tanaan ja lahto on huomisen puolella.

Vietetaan varmaan pari paivaa kotona ja sitten lahdetaan kiertamaan sukulaisia ja kavereita, joten laittaakaapa kahvit valumaan ja mansikkakakut poytaan. Tulossa ollaan!

Tama blogi hiljenee. Over and out!

J & T